https://jahorinatrail.com/

JUT Smještaj

DJD_9509 (1)

Dragi trkači/ice,

I ove godine imamo preporuku za vaš smještaj na Jahorini , ali ovog puta je to čista eksluziva po STVARNO POSEBNIM cijenama u izuzetnom hotelu Vučko s 4 zvjezdice! U ponudi hotela nalaze se razni wellness sadržaji, restoran, bar, vinoteka, poslastičarnica, čajni kutak, bilijar sala-stoni tenis, dječija igraonica i igralište na otvorenom, višenamjenski sportski teren na otvorenom, apoteka, suvenirnica, frizerski salon i besplatna Internet konekcija.

Aparthotel Vučko raspolaže sa sobama kapaciteta od 1 do 3 osobe i apartmanima kapaciteta od 1 do 5 osoba. Cijena noćenja sa doručkom u jednokrevetnoj sobi (single use) iznosi 35 EUR +1.30 EUR boravišna taksa sa osiguranjem, po osobi, po danu. Cijena noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj, trokrevetnoj, višekrevetnim sobama i apartmanima iznosi 25 EUR + 1.30 EUR boravišna taksa sa osiguranjem, po osobi, po danu.

Rezervacije i dogovore vršite putem maila rezervacije@oc-jahorina.com uz obaveznu napomenu da ste učesnik/ca Jahorina Ultra Traila. Rezervacija smještajnog kapaciteta se vrši uz obavezno plaćanje 40% avansa.

Korišćenje wellness centra u trajanju od 90 min naplaćuje se 20 BAM po osobi, dok je korišćenje fitnes sale besplatno. Parking je takođe besplatan za sve goste hotela

Kurs EUR/BAM: 1 EUR = 1,95583 BAM

Virtuelna šetnja kroz hotel moguća je na adresi: Vučko